Over ons

Over Nova Bruidsmode

Nova Bruidsmode is doorgegroeid naar een gezellig winkelpand met meer ruimte om de prachtige trouwjurken te presenteren. In de winkel kun je de prachtige bruidsjurken van topmerken Maggie Sottero Ladybird, Mori Lee etc bewonderen. Stuk voor stuk creaties om verliefd op te worden.

Onze werkwijze

De werkwijze is al die jaren echter hetzelfde gebleven. Omdat elke bruid uniek is, is er bewust voor gekozen om de sfeer kleinschalig en persoonlijk te houden. Er wordt uitsluitend gewerkt op afspraak, zodat er altijd voldoende tijd is om de uitgebreide collectie bruidsjurken te bekijken, te voelen en te passen.Er wordt goed naar jouw wensen en idee├źn geluisterd en als alles is besproken, kan je beginnen met passen.

Een bruidsjurk is de belangrijkste jurk die je ooit zult aanschaffen, daarom krijg je bij Nova Bruidsmode een eerlijk advies. Met veel plezier wordt er met je meegedacht.

Prijzen

De prijzen van de bruidsjurken liggen gemiddeld tussen 600 en 1950 euro. Naast de bruidsjurken van topmerken kun je bij Nova Bruidsmode ook terecht voor outlet jurken in diverse maten.

Deze zijn direct beschikbaar. De prijsklasse van de outlet bruidsjurken is van 299 tot 999 euro.

Levertijd

Wacht niet te lang om een afspraak te maken. Ruim 8 maanden voor je trouwdag is heel verstandig. Je moet namelijk rekening houden met een levertijd van vier tot vijf maanden bij de bestelling van een bruidsjurk.Daarnaast moet er ook nog genoeg tijd zijn voor het plannen en uitvoeren van eventuele retouches.
Nova Bruidsmode
Rijksweg 412
3630 Maasmechelen
Telefoon
0485 95 52 28
E-mail
info@novabruidsmode.be
Openingsuren
Van maandag tot zaterdag tussen 10u en 18u, enkel op afspraak.
Gesloten op dinsdag en zondag.