info

Over Nova Bruidsmode


Onze werkwijze

Nova Bruidsmode wil ervoor zorgen dat jouw dag er eentje om nooit te vergeten zal worden. Je hebt hier keuze tussen topmerken zoals Maggie Sottero, Ladybird, Mori Lee en veel meer.

Voor ons is iedere bruid uniek, daarom hebben wij ervoor gekozen om op afspraak te werken. Op deze manier kunnen wij voldoende tijd en aandacht aan iedereen besteden.

De winkel staat anderhalf uur enkel ter beschikking van jou. Er wordt voldoende tijd voorzien om de uitgebreide collectie bruidsjurken te bekijken, te voelen en te passen. Er wordt goed naar jouw wensen en ideeën geluisterd en als alles is besproken, kan je beginnen met passen.
Vragen of twijfels? Wij denken ook graag met je mee! 

Prijzen

Wij helpen ook graag om iets te vinden dat past binnen jouw budget en bieden de volgende opties aan:

 

-       Gewone collectie: Prijzen tussen €600 - €1950.

 

-       Outlet gedeelte: Prijzen tussen €299 - €999. Dit zijn bruidsjurken op voorraad: Je kan deze dus onmiddellijk mee naar huis nemen! Ideaal als je geen tijd/zin hebt om te wachten op de levertijden van de gewone collectie.

Levertijd

Wist je dat je rekening moet houden met een levertijd van vier tot zes maanden bij het bestellen van je droomjurk? Daarom maak je best een afspraak cc 8 maanden voor je trouwdag: Op die manier ben je er zeker van dat je jurk tijdig aankomt en dat de retouches nog kunnen gebeuren!

Plan dus tijdig je afspraak en voorkom bridezilla-momenten ;)

1 Afspraak maken

Een pas afspraak kan je maken door te bellen naar 0485955228, mailen naar info@novabruidsmode.be of vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2 Jouw afspraak

Bij je afspraak bij ons in de winkel heb je de winkel voor jezelf. Je krijgt ruim de tijd en wordt eerlijk geholpen bij het vinden van jouw droomjurk. 

3 Levertijd

Nadat je jouw droomjurk gekozen hebt is het afwachten tot jouw bruidsjurk aankomt. Houd rekening met een levertijd van 4 tot 6 maanden.

4 Retouches

Retouches zijn bijna altijd nodig aan een bruidsjurk. Denk hierbij aan het op maat maken van de lengte van de jurk. Maar wil je liever een halter in plaats van een strapless jurk? Er is veel mogelijk om jouw jurk perfect af te werken naar jouw wensen.

5 Het feest kan beginnen

Na de laatste pasbeurt is jouw bruidsjurk volledig klaar en op maat en kan je jouw jurk meenemen. Dan ben je helemaal klaar voor de grote dag!
Nova Bruidsmode
Rijksweg 412
Telefoon
0485 95 52 28
E-mail
info@novabruidsmode.be
Openingsuren
Van maandag tot zaterdag tussen 10u en 18u, enkel op afspraak.
Gesloten op dinsdag en zondag.